ObliQue

 
 

Kunstmoment Diepenheim 2016

Elk jaar wordt het Twentse Diepenheim in de herfstvakantie  één grote open tentoonstellingsruimte. Op vijftig bijzondere plekken tonen honderd professionele kunstenaars hun werk. Waar je het niet verwacht (oude schuren, werkplaatsen, bijzondere huizen, winkels, maar ook in galeries, bij kastelen en de bijzondere buitengebieden) is kunst van diverse disciplines te zien. Naast het kunstprogramma zijn er diverse lezingen, workshops en presentaties.

De meubelvormen van ObliQue waren tijdens deze kunstmanifestatie te zien in de showroom van WIJZIJNGROEN, Goorseweg 35 ,7478 BC Diepenheim en in de meubelwerkplaats van Ameto, Peckedammerstraat 4, 7478 DE Diepenheim. De ontwerpen van Bob van Niekerk trokken veel belangstelling en kregen een positieve response. De ongebruikelijke vormen en het feit dat ze op ambachtelijke wijze worden vervaardigd sprak veel bezoekers aan.


Kunstmoment Diepenheim is al ruim tien jaar een begrip en trekt vele duizenden bezoekers. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de stichting Kunstmoment Diepenheim.


Het volgende Kunstmoment Diepenheim wordt georganiseerd op

19 t/m 29 oktober 2017