ObliQue

 
 

Geen winkel

De vier onderstaande modellen worden op aanvraag vervaardigd. De ontwerpen zijn alleen op afspraak te bezichtigen. Hiervoor kunt u per mail of telefonisch een afspraak maken met de ontwerper Bob van Niekerk. Om een eerste indruk te krijgen van de ontwerpen van ObliQue kunt u de folder of de portfolio flyer downloaden. Naast onderstaande modellen is het ook mogelijk andere modellen uit de portfolio flyer te laten vervaardigen. U moet daarbij rekening houden met een levertijd van minimaal 6 weken.

ObliQue beschikt nog niet over een vrij toegankelijke winkel of expositieruimte. In de vitrine te Lochem (Molenstraat 14a, 7241 AE)  worden enkele modellen achter glas getoond. Deze locatie is niet vrij toegankelijk.


Torsio

 

  • Torsio website ObliQue vs2
    Torsio website ObliQue vs2
  • Torsio-Oldenzaal-web
    Torsio-Oldenzaal-web
  • Torsio-zwart-web
    Torsio-zwart-web


Specificaties

HXBXD: 50X36X36 cm/ 45X35X35 cm

Uitvoering: massief eiken/beuken/esdoorn in doorlopende of gevingerlaste lamellen 

Afwerking: olie en/of watergedragen lak.


Prijzen Torsio
                       
De prijs van de Torsio (exclusief eventuele transportkosten) varieert van 350,00 tot 450,00 en is afhankelijk van het formaat en de gekozen houtsoort.

Sigma 2

 


Specificaties

HXBXD: 60X33X33 cm

Uitvoering: massief eiken/beuken/esdoorn in doorlopende of gevingerlaste lamellen (voor uitleg zie afbeeldingen hiernaast)

Afwerking: olie en/of watergedragen lak.

Prijzen Sigma 2

De prijs van de Sigma 2 (exclusief eventuele transportkosten) varieert van 249,00 tot 299,00 en is afhankelijk van de gekozen houtsoort.


Max 90 coffee table


Specificaties

HXLXD: 50X84X58 cm

Uitvoering: massief vuren/eiken/beuken/esdoorn in stroken of gevingerlaste lamellen

Afwerking: olie en/of watergedragen lak.

 

 Prijzen Max 90 coffee table

 De prijs van de Max 90 (exclusief eventuele transportkosten) varieert van 415,00 tot 595,00 en is afhankelijk van de gekozen houtsoort.


Py 40

 Specificaties

HXBXD: 60X46X33 cm

Uitvoering: massief eiken/beuken/esdoorn in stroken of gevingerlaste lamellen (voor uitleg zie afbeeldingen hiernaast)

Afwerking: olie en/of watergedragen lak.

Prijzen Py 40

De prijs van de Py 40 ( exclusief eventuele transportkosten) varieert van 299,00 tot 349,00 en is afhankelijk van de gekozen houtsoort en het afwerkingsniveau.

Werkwijze

De modellen worden uitgebracht in verschillende versies met een gedifferentieerde prijsstelling. De vermelde prijzen zijn “af werkplaats“, eventuele transportkosten zijn niet inbegrepen. De meubelvormen worden op bestelling vervaardigd en de uitvoering kan aan uw uw wensen worden aangepast. U moet rekening houden met een levertijd van enige weken.